Recept

  Kommentarer av Kricke

Re: Glögg

="webmaster jim"
Hej,



Jag gjorde Glögg på hemmagjort vin (gjort på sibolga druva,)

Och de ble jätte gott.

Det jag hadde i va:



2 st kanelstänger

1 dl Socker

Russin

Nejlikor

Kumminkärnor

Ingefära

Pommerans



Sjud upp vinet med kryddorna i och låt dra 1/2 till 1 timma





Värm på och servera med mandelflarn o russin.




Tack för detta receptet Very Happy

Låter underbart gott!

Kricke

Kricke

Visa artikel


Ha ha ha

Very Happy Roligt att min signatur ger både fniss och huvudbry. Hi hi

God Jul

Kricke

Kricke

Visa artikel


Tack Tinaz

Very Happy Receptet jag tänkt göra efter är från TV-programmet Tinas/Mat och i

det recepter ska det vara hela lingon.

Då provar jag med rårörda lingon, tack för tipset!

Någon som vet om det finns djupfrysta Rolling Eyes

Kricke

Kricke

Visa artikel


="Tinaz"
..jag vet ju inte om fisk är attraktivt men jag rekomenderar denna fiskrätt iaf.

https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=776



Du får surfa runt och kolla på efterätterna...finns säkert nått läckert som passar. det behöver faktist inte vara så invecklad för att det skall vara gott Laughing


Tackar tackar har sparat receptet. Alltid lika roligt med nya recept Very Happy

Kricke

Visa artikel


="Tinaz"
Du ...det där var ju inte så lätt ett kalas som skall passa alla smaklökar..men varför inte en västerbottenspaj, det är god med en sallad till. Hoppas att du hittar nått som passar alla

https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?t=107
Very Happy Tack för tipset! Receptet låter jättegott Razz ska prova det! Har du fler förslag... typ middagsrätter.

Tänkte bjuda på förrätt varmrätt och efterrätt.

Kanske jag kan ha pajen som förrätt Smile

Kricke

Visa artikel


Re: Mager pajdeg

="silverzara"
3 dl vetemjöl

50 g kallt smör eller margarin

1 dl kesella



Arbeta ihop allt till en deg. Svep in den i plastfolie och låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut den och klä en pajform med degen. Nagga med en gaffel så inga blåsor uppstår under gräddningen. Förgrädda i 200 grader ca 15 minuter innan du fyller den.
Very Happy Wink Ska genast prova receptet har Kesella hemma Laughing

Kricke

Visa artikel