Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Snäckor med fin laxsås (4 port)

Snäckor med fin laxsås (4 port)

ca 300 g pastasnäckor
1 burk hummersoppa
1 1/2 dl matlagningsgrädde
400 g laxfile
150 g sockerärtor

koka pastan enl anvisning på förpackning. Blanda sedan soppa och grädde i en kastrull. Låt koka upp. Skär skinnet av laxen och ta bort ev ben. Tärna laxköttet. Låt fisken sjuda i såsen ca 5 min. Lägg i sockerärtorna och låt den bli varma i såsen. Smaka av medsalt o peppar. Servera sedan med den nykokta pastan.

Receptet är från Hemmets veckotidning



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N