Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Snäckor med fin laxsås (4 port)

Snäckor med fin laxsås (4 port)

ca 300 g pastasnäckor
1 burk hummersoppa
1 1/2 dl matlagningsgrädde
400 g laxfile
150 g sockerärtor

koka pastan enl anvisning på förpackning. Blanda sedan soppa och grädde i en kastrull. Låt koka upp. Skär skinnet av laxen och ta bort ev ben. Tärna laxköttet. Låt fisken sjuda i såsen ca 5 min. Lägg i sockerärtorna och låt den bli varma i såsen. Smaka av medsalt o peppar. Servera sedan med den nykokta pastan.

Receptet är från Hemmets veckotidning



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N