Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

400 g kokosmjölk
1 msk röd currypasta
bambuskott
haricots verts
1,5 msk fish sauce
2 st kaffirlimeblad
300 g kycklingfilé(er)
1 tsk socker

Garnering
10 blad thaibasilika
röd chilifrukt

Skär kycklingfilén på längden i lagom bitar. Koka kokosmjölken tillsammans med rödcurrypastan och rör om. Tillsätt fisksås och socker. Lägg i kycklingfilén när det har kokat upp. Lägg i grönsakerna när kycklingen är klar.Garnera med thaibasilika och röd chili.

Receptet kommer från restaurang Sabai Sabai, men jag saxade det från Tasteline



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N