Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

Gaeng Ped (röd thaicurry) (4 port)

400 g kokosmjölk
1 msk röd currypasta
bambuskott
haricots verts
1,5 msk fish sauce
2 st kaffirlimeblad
300 g kycklingfilé(er)
1 tsk socker

Garnering
10 blad thaibasilika
röd chilifrukt

Skär kycklingfilén på längden i lagom bitar. Koka kokosmjölken tillsammans med rödcurrypastan och rör om. Tillsätt fisksås och socker. Lägg i kycklingfilén när det har kokat upp. Lägg i grönsakerna när kycklingen är klar.Garnera med thaibasilika och röd chili.

Receptet kommer från restaurang Sabai Sabai, men jag saxade det från Tasteline



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N