Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kladdkaka med päron

Kladdkaka med päron

1 liten burk konserverade päron, ca 230 g avrunnen frukt
175 g smör el margarin
4 ägg
6 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
1 ¼ dl kakaopulver

Låt päronen rinna av. Skär dem i tunna skivor. Smält matfettet och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med vaniljsocker och kakao. Sikta ner blandningen i äggvispet. Tillsätt matfettet och rör snabbt ihop smeten. Häll smeten i en liten bakpappersklädd långpanna (ca 25x35 cm) Fördela päronskivorna i formen. Grädda i 200° ca 30 min.

Denna kaka är smaskens, rekommenderas vamt Very Happy Chokladtokig som mna är Embarassed



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N