Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kladdkaka med päron

Kladdkaka med päron

1 liten burk konserverade päron, ca 230 g avrunnen frukt
175 g smör el margarin
4 ägg
6 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
1 ¼ dl kakaopulver

Låt päronen rinna av. Skär dem i tunna skivor. Smält matfettet och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjölet med vaniljsocker och kakao. Sikta ner blandningen i äggvispet. Tillsätt matfettet och rör snabbt ihop smeten. Häll smeten i en liten bakpappersklädd långpanna (ca 25x35 cm) Fördela päronskivorna i formen. Grädda i 200° ca 30 min.

Denna kaka är smaskens, rekommenderas vamt Very Happy Chokladtokig som mna är Embarassed



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N