Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ruccolafisk med couscos och currysås (4 port)

Ruccolafisk med couscos och currysås (4 port)

Det här receptet går lätt att laga för mjölkallergiker.

3-500 g färsk el fryst fiskfilé, (tex sej, torsk eller hoki)
En näve ruccola
Några dl couscos
2-3 tomater
1/2 -1 dl mjölk, havremjölk el motsv
Curry
Ev lite gurkmeja
1/2 fiskbuljongtärning
Lite smör el olja
Några msk redningsmjöl (tex Maizena, vetemjöl, el motsv)

Fisken Skär fisken i bitar Skär tomaterna i skivor Klipp sönder Ruccolan i småstrån Koka upp couscos enl förpackningen Medan couscosen sväller steker du fisken När fisken är klar steker du tomaterna

Såsen Värm smöret eller oljan Vispa i mjölet Avsmaka med curry och buljong Gör gärna såsen gul med gurkmeja

Upplägget Lägg ut Ruccola, fisk, couscos och tomat ovanpå
varandra i nämnd ordning på ett fat, ringla såsen över.

Receptet är från http://www.ivarssons.nu/petter/



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N