Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ruccolafisk med couscos och currysås (4 port)

Ruccolafisk med couscos och currysås (4 port)

Det här receptet går lätt att laga för mjölkallergiker.

3-500 g färsk el fryst fiskfilé, (tex sej, torsk eller hoki)
En näve ruccola
Några dl couscos
2-3 tomater
1/2 -1 dl mjölk, havremjölk el motsv
Curry
Ev lite gurkmeja
1/2 fiskbuljongtärning
Lite smör el olja
Några msk redningsmjöl (tex Maizena, vetemjöl, el motsv)

Fisken Skär fisken i bitar Skär tomaterna i skivor Klipp sönder Ruccolan i småstrån Koka upp couscos enl förpackningen Medan couscosen sväller steker du fisken När fisken är klar steker du tomaterna

Såsen Värm smöret eller oljan Vispa i mjölet Avsmaka med curry och buljong Gör gärna såsen gul med gurkmeja

Upplägget Lägg ut Ruccola, fisk, couscos och tomat ovanpå
varandra i nämnd ordning på ett fat, ringla såsen över.

Receptet är från http://www.ivarssons.nu/petter/



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N