Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Parisersmörgås (4 st)

Parisersmörgås (4 st)

4 st skivor vitt formbröd
300 g nötfärs
2 msk hackad gul lök
1 msk hackad kapris
3 msk finhackade inlagda rödbetor
5 ägg
1 tsk salt
peppar

Arbeta färsen tillsammans med kryddorna. Tillsätt 1 ägg och späd med lite vatten. Tillsätt lök, kapris och rödbetorna. Arbeta ihop färsen försiktigt och stek ett litet smakprov. Rosta brödskivorna. Dela upp färsen i 4 delar och lägg varje del på brödet. Bred ut färsen jämnt mot kanterna. Lägg skivorna med färssidan ner i en stekpanna. Stek dem bruna på svag värme i ett par minuter. Efterstek ev i några minuter. Servera med ett nystekt ägg på varje smörgås.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N