Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Parisersmörgås (4 st)

Parisersmörgås (4 st)

4 st skivor vitt formbröd
300 g nötfärs
2 msk hackad gul lök
1 msk hackad kapris
3 msk finhackade inlagda rödbetor
5 ägg
1 tsk salt
peppar

Arbeta färsen tillsammans med kryddorna. Tillsätt 1 ägg och späd med lite vatten. Tillsätt lök, kapris och rödbetorna. Arbeta ihop färsen försiktigt och stek ett litet smakprov. Rosta brödskivorna. Dela upp färsen i 4 delar och lägg varje del på brödet. Bred ut färsen jämnt mot kanterna. Lägg skivorna med färssidan ner i en stekpanna. Stek dem bruna på svag värme i ett par minuter. Efterstek ev i några minuter. Servera med ett nystekt ägg på varje smörgås.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N