Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk med svampstuvning (4 port)

Fisk med svampstuvning (4 port)

600g fiskfilé, tex torsk eller kolja
1 tsk salt

Panering:
1 ägg
1 dl vetemjöl

Till stekning:
2 msk svenskt smör

Svampstuvning:
400g försk svamp
150g bacon
1 msk svenskt smör
2 dl créme fraiche
salt och svartpeppar

Börja med svampstuvningen. skär stora svampar i bitar. Finstrimla baconet och stek det. Låt baconet rinna av på hushållspapper. Lägg svampen i en kastrull. låt det mesta av vätskan koka in. Lägg i smör och fräs några minuter. Häll i crémae fraiche. koka ihop till krämig konsistens. Blanda ner baconet. smaksätt med salt och peppar. Salta fiskfiléerna. vänd dem i uppvispat ägg och sedan i mjöl. stek fileerna i smör ca 3 min per sida. Servera med svampstuvningen och pressad potatis.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N