Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk med svampstuvning (4 port)

Fisk med svampstuvning (4 port)

600g fiskfilé, tex torsk eller kolja
1 tsk salt

Panering:
1 ägg
1 dl vetemjöl

Till stekning:
2 msk svenskt smör

Svampstuvning:
400g försk svamp
150g bacon
1 msk svenskt smör
2 dl créme fraiche
salt och svartpeppar

Börja med svampstuvningen. skär stora svampar i bitar. Finstrimla baconet och stek det. Låt baconet rinna av på hushållspapper. Lägg svampen i en kastrull. låt det mesta av vätskan koka in. Lägg i smör och fräs några minuter. Häll i crémae fraiche. koka ihop till krämig konsistens. Blanda ner baconet. smaksätt med salt och peppar. Salta fiskfiléerna. vänd dem i uppvispat ägg och sedan i mjöl. stek fileerna i smör ca 3 min per sida. Servera med svampstuvningen och pressad potatis.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N