Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kantarelltoast (4 port)

Kantarelltoast (4 port)

4 skivor vitt bröd
1-1,5 liter färska rensade kantareller
1 msk smör
1/2 tsk salt
svartpeppar

Borsta kantarellerna rena från jord. Skölj dem hastigt om det behövs och skär dem eventuellt i mindre bitar. Lägg smöret i en stekpanna. Hetta upp pannan, lägg i kantarellerna. Stek svampen tills det knäpper i den. Det tar cirka 5-10 min. Salta och peppra. Rosta brödet i brödrosten. Lägg upp brödskivorna på fyra tallrikar. Fördela svampen på brödet. Servera genast.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N