Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kantarelltoast (4 port)

Kantarelltoast (4 port)

4 skivor vitt bröd
1-1,5 liter färska rensade kantareller
1 msk smör
1/2 tsk salt
svartpeppar

Borsta kantarellerna rena från jord. Skölj dem hastigt om det behövs och skär dem eventuellt i mindre bitar. Lägg smöret i en stekpanna. Hetta upp pannan, lägg i kantarellerna. Stek svampen tills det knäpper i den. Det tar cirka 5-10 min. Salta och peppra. Rosta brödet i brödrosten. Lägg upp brödskivorna på fyra tallrikar. Fördela svampen på brödet. Servera genast.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N