Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lingonpäron

Ett recept från 1911.
1 ½ ltr lingonsaft
2 ½ dcl vatten
½ kg socker
2 ½ kg päron
Saften,vattnet och sockret kokas en stund och skummas väl. Päronen skalas, stjälkarna skrapas och avskäras något och ett kors skäres i blomändan på varje päron. De läggas direkt i saften och får koka på
svag värme tills de äro mjuka och klara, päronen upptages med hålslev
och nedlägges i burk. Saften hopkokas och slås het över päronen



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N