Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Våffla för mjölallergiker

Våffla för mjölallergiker

2 msk smör eller margarin
1½ dl mjölk
1½ dl maizena
1 ägg
1 tsk bakpulver

Smält matfettet och låt det svalna. Vispa samman mjölken, mjölet, ägget och bakpulvret till en jämn smet. Rör i matfettet. Hetta upp våffeljärnet. Smörj det till första laggen. Vispa eller rör om ordentligt innan smeten hälls i laggen. Vispa eller rör om ordentligt innan smeten hälls i laggen.
Maizenamjöl sjunker lätt till botten.

Servera med grädde och sylt

Receptet är från Buffé nr 3 1996.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N