Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hawaiiburgare (4 port)

Hawaiiburgare (4 port)

400 g köttfärs
2 msk vatten
1 tsk curry
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 burk ananas i skivor (225 g)
1 klyfta isbergssallad
1 rödlök
1/2 msk smör eller flytande margarin
chutney
sweet chili
ketchup

Blanda köttfärs med vatten, curry, salt och peppar. Dela i 8 delar. Låt ananas i skivor rinna av. Forma 4 köttfärsbiffar, ganska tunna. Lägg en ananasskiva på varje. Platta ut resten av färsen till 4 biffar och lägg ovanpå ananasen. Tryck till i kanterna. Skölj och strimla isbergssallad. Skala och skiva rödlök. Värm hamburgerbröd enligt förpackningens anvisning. Hetta upp smör eller flytande margarin i en stekpanna. Stek färsbiffarna i ca 5 minuter per sida på medelvärme,de ska bli genomstekta utan att brännas. Fördela sallad och lök på brödets underdel. Lägg på färsbiffarna och brödlock. Servera med chutney, sweet chili och/eller ketchup.

Receptet är från Buffé nr 1 2006.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N