Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerade jordgubbar (4 port)

Marinerade jordgubbar (4 port)

1 liter jordgubbar
1/2 dl flytande honung
1 tsk riven färsk ingefära
1 tsk rivet limeskal

Sås:
1 dl vispgrädde
1 dl gräddfil
1 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker

Dela jordgubbarna och lägg i en skål. Blanda honung, ingefära och limeskal. Häll det över jordgubbarna och blanda runt. Vispa grädden. Rör i gräddfil, florsocker och vaniljsocker.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N