Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskpinnar

Ca 600-800 g fiskfilé, torsk eller alaska pollac
2 vispade ägg
1½ dl ströbröd
1 dl mjöl

matolja
smör

Sås:
1 finhackat äpple
1 finhackad saltgurka eller inlagd gurka
1/2 tsk curry
1/2 dl majonnäs

Gör så här:
Skär fisken i lagom bitar. Doppa dem först i lättsaltat mjöl, sedan i vispat ägg och vänd sedan ner fisken i ströbrödet.
Hetta upp hälften smör med oljan i en stekpanna och stek bitarna, inte för hög värme.
Rör under tiden ihop såsen till fisken. fiskpinnarna serveras med såsen och kokt potatis, och citronklyftor.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N