Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fläskfilé med champinjonsås (4 port)

Fläskfilé med champinjonsås 4 port

600 g fläskfilé
2-300 g champinjoner
2½ dl matlagningsgrädde
1 msk Bong kalvfond el ½ buljongtärning
smör el margarin att steka i
1 klyfta vitlök soja
salt och peppar

Putsa fläskfilén och skär den i knappt centimetertjocka skivor. Bryn fläskfileskivorna så de får lite färg, salta och peppra. Ta upp och lägg åt sidan. Skiva champinjonerna och bryn dem i lite smör tillsammans med pressad vitlök, salta och peppra. Häll i grädden och smaka av med fond/buljong och lite soja. Lägg fileskivorna i en ugnsfast form och häll över champinjonsåsen. Ställ in i 225° värme i ugn ca 15 min. Servera till potatisgratäng eller potatisklyftor t ex med en sallad som tillbehör.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N