Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Likörkaka

175 gr smör
2 1/2 dl socker
2 ägg
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
3 dl gräddfil
ett par msk av din favoritlikör

Fyllning:
1 dl strösocker
1 msk kanel

Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker krämigt tillsammans. Rör i äggen.
Rör ner de torra ingredienserna omväxlande med gräddfilen. Smöra och bröa en
1 1/2 liters kakform med löstagbar kant. Häll i hälften av smeten. Blanda
strösocker med kanel. Strö hälften av kanelsockret över smeten. Häll i
resten av smeten och strö över det sista av kanelsockret. Grädda i ca 1 tim



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N