Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grekiska biffar i pitabröd

Grekiska biffar i pitabröd

Tillagningstid: 30 minuter

2 port

Det här behöver du:
biffar:
150 gram nötfärs
gul lök
vitlök
1 msk finhackad persilja
ägg
0,5 tsk oregano
saft och fint rivet skal från 1/2 citron
tsk salt
peppar
0,5 msk olivolja
sallad:
isbergssallad
tomat
röd lök
gurka
yoghurtsås:
0,75 dl naturell yoghurt
20 gram fetaost fett 16 %
2 st pitabröd
4 st svarta oliver
4 st feferoni

Så här gör du:
Biffarna: Hacka all lök och persilja fint. Blanda det med färs, ägg, oregano, citronsaft, citronskal, salt och peppar. Forma till 4 biffar. Stek dem i oljan. Finfördela sallad. Skär tomaten, rödlöken och gurkan i tjocka skivor.
Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter i 15 minuter. Mosa fetaosten med en gaffel och blanda den med yoghurten. Fyll pitabröden med biff, grönsaker och yoghurtsås.



Jen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N