Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Saganaki

Saganaki
smör
salt, peppar
citronsaft

Skär osten i centimetertjocka, 3 – 4 cm långa bitar. Smält smöret i en stekpanna och fräs osten försiktigt häri tills den börjar bubbla. Flytta över den till varmt fat och häll över rikligt med citronsaft. Servera omedelbart.

Jättegott! Om ni inte hittar saganaki i butiken så går det bra att använda hallomiost istället.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N