Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Så här gör man:
Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj och bröa en 2 -litersform.
Vispa ägg och socker pösigt .
Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem.
Smält smöret, häll i vattnet och låt det koka upp.
Häll det varma smör-vattnet i smeten.
Grädda kakan längst ner i ugnen i 35-40 minuter och gör under tiden glasyren.
Smält alla ingredienserna utom kokosen i en kastrull.
När kakan tas ur ugnen hälls den heta glasyren över den varma kakan och kokosen strös över.
Glasyren, som är mycket tunn, rinner ner och sugs upp av kakan, just det gör den så god och saftig.