Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1. Sätt på ris och strimla purjon
2. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med mjölet, och skaka till det är mjöl på allt kött
3. Skär ananasringarna i 4:edelar
4. Mät upp ananasspad och vatten i en skål, häll i socker, soya, vinäger och tomatpuré. Rör tills allt är blandat
5. Fräs wokgrönsakerna i hälften av oljan, tillsätt purjon efter en stund, ta upp och håll varmt.
6. Fräs köttet i resterande olja, och när det är klart häll i grönsakerna och soyablandningen
7. Låt allt få ett uppkok, tillsätt ananas och låt det bli varmt.
8. Servera med torrt osaltat ris och extra soya.