Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddpanerad Kyckling

Kryddpanerad Kyckling 4 port.


Ingredienser:

4 kycklingbröst
4 äggvitor
8 msk olivolja
4 limefrukter, i halvor
2 glas vitt vin
4 msk smör
Panering:
8 vitlöksklyftor
8 tsk chiliflakes
8 tsk kardemummakapslar
8 tsk kumminfrön
8 tsk paprikapulver


Gör så här:

1. Kör alla ingredienserna till paneringen i en mixer tills väl blandat.

2. Pensla äggvita på kycklingen (med skinnet på) och klappa på paneringen.

3. Stek kycklingen i olivoljan tillsammans med limen i 5-6 minuter eller tills genomstekt.

4. Ta kycklingen ur pannan och tillsätt det vita vinet. Låt puttra i ett par minuter och tillsätt smöret. Reducera till sås.

5. Häll såsen över kycklingen och servera.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N