Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Krispig Kycklingfilé

Krispig Kycklingfilé 4 port

Ingredienser:

4 kycklingfiléer
salt och peppar
50 g smör
1½ dl cornflakes
1 dl grevé, riven
1 vitlöksklyfta
1 nypa oregano


Gör så här:

1. Krydda kycklingen med salt och peppar och lägg i en smord form.

2. Smält smöret. Smula cornflakes med handen och blanda ner i smöret. Tillsätt ost, vitlök och oregano. Panera kycklingen med blandningen.

3. Stek mitt i ugnen i 225° tills kycklingen är genomstekt och paneringen fått en gyllene färg, ca 20-30 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N