Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Heta Spjäll

Heta Spjäll 4 port.


Ingredienser:

1 kg tjocka revbensspjäll
Marinad:
1 msk sesamolja
1 tsk färsk ingefära, riven
3 vitlöksklyftor, pressade
1 msk soja
1 msk matlagningsvin
½ tsk salt
½ tsk kryddnejlika, mald
½ tsk kanel
1 msk Sambal Oelek
1 msk honung


Gör så här:

1. Blanda marinaden.

2. Stoppa spjällbitarna i en plastpåse och häll på marinaden. Se till att den täcker allt kött. Låt marinera i kylskåp i minst 3 timmar, men helst ett dygn.

3. Sätt ugnen på 175˚.

4. Lägg kött och marinad i en ugnsform och ställ i ugnen.

5. Stek i 1-1½ timme, vänd och pensla bitarna ofta.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N