Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Jag är ny på forumet såväl som på matlagning.
Har kommit till insikten att min plånbok inte mår bra av köpt thaimat och besök på grekrestauranger varje dag, så nu är det dags att förbättra matlagningskunskaperna.
Eftersom jag kommer laga en hel del lunchlådor så får mina första två frågor handla om just det ämnet.
1. Vilka matvaror bör man tänka på att INTE frysa in för att sedan micra ?
som blir dåliga eller bara smakar pyton efter att ha tinats upp eller snurrat i micron. Hörde nåt om att potatis inte var nån höjdare.
2. Har ni nåt bra tips på hur man rengör plastmatlådor efter att ha haft t ex köttfärssås i dom?
Det blir ofta en jobbigt röd/orange/rosa beläggning som är omöjlig att diska bort. Ser ofräscht ut.