Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
1 paket djupfryst torsk eller annan fisk
1 ägg
kokosflingor
2 dl vispgrädde
salt
peppar
dragon, rikligt
smör till stekning
Låt fiskblocket tina en stund, skär det i 3cm tjocka bitar
Vänd fiskbitarna först i uppvispat ägg och sedan kokos
salta och peppra
Stek fisken i smör på medelvärme
lägg fisken på ett djupt fat
vispa ur stekpannan med minst 2 dl vispgrädde och smula ner dragon, salt o peppar.
Låt såsen puttra ihop lite och häll den sedan över fisken eller om man vill
servera den för sig
En klick majonäs till är gott
Serveras med sallad, gurka o tomat eller kokt broccoli