Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kantarellsås (4 port)

Kantarellsås (4 port)

1 l trattkantareller
0,5 l gula kantareller
1 msk smör
1 finhackad schalottenlök
4 dl matlagningsgrädde
1 dl vispgrädde
salt och peppar

Rensa svampen och skär stora exemplar i mindre bitar, men försök att behålla så många som möjligt hela. Det ser gott ut. Börja med att fräsa svampen i smöret tills den fuktighet svampen avger kokat in. Salta när det är som blötast så dunstar också sältan in. Tillsätt den finhackade löken och stek i ytterligare 5 minuter. Häll sedan över matlagningsgrädden och låt småkoka i 15 minuter. Avsluta med vispgrädden. Sjud några minuter, smaka av och servera.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N