Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chilifisk

CHILIFISK

4 portioner

1 pkt fryst torskfilé, 400 g
1 krm salt

Sås:
2 dl lätt crème fraîche
1 dl chilisås
1 krm svartpeppar
½ - 1 dl hackad dill


Rör ihop såsen i en bunke. Lägg fisken i en smord, eldfast form och strö över salt. Häll såsen över och sätt in formen i 200° ca 20 minuter.

Servera med kokt eller pressad potatis eller ris och en sallad plus ärter eller majs.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N