Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chilifisk

CHILIFISK

4 portioner

1 pkt fryst torskfilé, 400 g
1 krm salt

Sås:
2 dl lätt crème fraîche
1 dl chilisås
1 krm svartpeppar
½ - 1 dl hackad dill


Rör ihop såsen i en bunke. Lägg fisken i en smord, eldfast form och strö över salt. Häll såsen över och sätt in formen i 200° ca 20 minuter.

Servera med kokt eller pressad potatis eller ris och en sallad plus ärter eller majs.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N