Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelparfait med lingonkolasås

PARFAIT

2 ägg
3/4 dl flosocker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk mald kanel
2 dl vispgädde

KOLASÅS

½ dl strösocker
½ dl brun farin
2 dl vispgrädde
3 dl lingon eller 1½ dl rårörda lingon

Vispa äggen, florsocker, vaniljsocker och kanel pösigt.
Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
Häll upp i en form och ställ i frysen minst 4-5 tim.

Smält strösocker och farinet till kolasåsen i en kastrull.
Häll i lite grädde i taget och koka tills allt är löst.
Tillsätt lingonen och rör så att allt blandas.

Det är bara bra om såsen är lite varm vid serveringen.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N