Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Har köpt mig nya kokböcker (igen)

Stannade till vid ett gatustånd på väg hem från jobbet idag. Kunde bara inte motstå att köpa 2 kokböcker, en av dem är "Ost och skaldjur" från 1958. Många roliga recept och en del tips. Vad sägs om det här t.ex:
Stora ostar svepas om med en ren linneduk doppad i stark saltlake eller en duk doppad i brännvin, konjak elle gin......
Ett gammalt bra knep är att stjälpa en stor, vattenfuktig blomkruka av lera över osten. Den hindrar osten från att torka.....
Ost förvaras aldrig i kylskåp annat än om ostbiten skall rivas. Då blir den hård och gå lättare att driva genom en kvarn.....



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N