Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kladdkaka med lime (utan margarin/smör)

10 bitar

3 ägg
2,5 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
rivet skal av 1 lime
250 gr kesella lätt

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker poröst.
Blanda övriga torra ingredienser i en skål och vänd sedan
ner detta i äggsmeten med kesella och limeskal.

Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20-25 min. Kakan skall vara kladdig i mitten.
Pudra med florsocker och servera med en klick vispgrädde, och gärna några hallon.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N