Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

SENAPSMARINERAD BÖCKLING

SENAPSMARINERAD BÖCKLING

6 styck(en) böckling(ar)
1 styck(en) ägg; gulan
1 matsked ättikssprit; (12 % )
2 matsked(ar) svensk senap
1 kryddmått vitpeppar
0,5 tesked(ar) salt
2 matskedar socker
1 deciliter olja
1 liten rödlök; finhackad
1 matsked persilja; finhackad
1,5 deciliter gräddfil
2 matsked(ar) vatten
-----------------------------------
---GARNERING---
purjolök; strimlad
2 styck(en) ägg; hårdkokta i klyftor
1. Rensa böcklingen väl. Lägg den på ett fat.
2. Rör ut äggulan med ättika,senap, peppar, salt och socker.
Vispa ner oljan, först droppvis, och sedan i en fin stråle.
Tillsätt rödlök, persilja, gräddfil och vatten.
3. Häll såsen över böcklingen. Ställ i kylskåpet i 3 - 4 timmar eller över
natten.
4. Garneras med purjolök och ägg.
6 port



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N