Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

GÖS UNDER TÄCKE MED PRESSAD POTATIS

GÖS UNDER TÄCKE MED PRESSAD POTATIS

800 gram gösfilé
2 matskedar senap,dijon
150 gram smör
1 stycken äggula
1 knippa timjan
1 knippa dragon,
1 knippa basilika
salt
peppar
1 kg potatis, mjölig sort
2,5 deciliter vitt vin
Fritt efter Wedholms Fisk
Skala och sätt på potatisen, sätt ugnen på 175 grader.
Salta och peppra fiskfilen. bred senap på ovansidan.Placera filéerna i en
ugnseldfast form.
Blanda smör, äggula och finhackade örter väl, och bred sedan över fisken.
Häll på vinet, och gratinera i ca 15 minuter, tills fisken är klar.
Pressa potatisen, och servera med det smälta smöret från pannan.
Vitlöksälskaren kan gärna servera med Aioli, i övrigt serveras med sallad
4 Portioner



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N