Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ljus Chokladkola

Ljus Chokladkola


Ingredienser:

3 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus choklad


Gör så här:

1. Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och sjud till 120°.

2. Rör i smör och honung. Låt det koka i ytterligare 2 minuter.

3. Ta grytan från värmen och rör i den hackade chokladen. Rör om tills den har smält.

4. Häll upp smeten i en form, ca 20x25 cm, klädd med bakpapper. När kolan har stelnat skärs den i lagom stora bitar. Förvara kolan svalt.


 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N