Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Örtmarinerad Fläskfilé

Örtmarinerad Fläskfilé 2 port.


Ingredienser:

250-300 g fläskfilé
2 msk balsamvinäger
1 msk olivolja
färsk timjan och rosmarin, hackad
salt och peppar


Gör så här:

1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor och tryck ut dem något. Blanda vinäger, olja och örter i en plastpåse. Lägg i köttet och se till att det täcks med marinad. Låt marinera i ½-1 timme.

2. Grilla eller stek utan fett i ca 3 minuter/sida. Salta och peppra under tiden. Häll marinaden i pannan och späd med ett par msk vatten och låt eftersteka i ca 5 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N