Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Blåbärskaka

BLÅBÄRSKAKA

1 kaka = ca 8 portioner

2 pkt djupfrysta blåbär à 225 g
eller 5 dl färska bär
2 ägg
2 dl socker
250 g Kesella
1 dl vispgrädde
1 msk pressad citron
½ dl vetemjöl


Tina bären. Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt Kesella, grädde, citron och mjöl och blanda väl. Häll smeten i en smord, ugnssäker form och strö över bären. Grädda i 45 – 50 minuter och servera gärna med glass.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N