Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Två frågor om frysning och diskning

Hallo!

Jag är ny på forumet såväl som på matlagning.
Har kommit till insikten att min plånbok inte mår bra av köpt thaimat och besök på grekrestauranger varje dag, så nu är det dags att förbättra matlagningskunskaperna.

Eftersom jag kommer laga en hel del lunchlådor så får mina första två frågor handla om just det ämnet.

1. Vilka matvaror bör man tänka på att INTE frysa in för att sedan micra ?
som blir dåliga eller bara smakar pyton efter att ha tinats upp eller snurrat i micron. Hörde nåt om att potatis inte var nån höjdare.

2. Har ni nåt bra tips på hur man rengör plastmatlådor efter att ha haft t ex köttfärssås i dom?
Det blir ofta en jobbigt röd/orange/rosa beläggning som är omöjlig att diska bort. Ser ofräscht ut.

Tackar :P



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N