Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Baronens rosenbröd

Blanda
200 g smält smör
1 l lättmjölk
2 pkt jäst
4 msk socker
2 tsk salt
mjöl tills det blir en bra deg
Jäs ca 40 min
gör runda bullar i önskad storlek , jäs 30 min
Klipp ett kryss i bullarna, pensla med ägg, strö över vallmofrö
I ugnen ca 8-10 min , 225-250 grader



anton58
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N