Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Morotsbullar

50 gr jäst,5dl ljumet vatten,4dl rårivna morötter,1-2 tsk salt,1 msk olja,250gr kesella mager,4dl grahamsmjöl,ca 10dl vetemjöl.Smula jästen i en degbunke,rör ut den med lite vatten och tillsätt resten.Arbeta in övriga ingredienser,sist så mycket vetemjöl att degen släpper bunken.Täck med bakduk och låt den jäsa i ca 30 minuter.Baka ut ca 20 bullar, som läggs på smorda plåtar.Lägg over bakduk och låt jäsa i 20 minuter.Grädda sen mitt i ugnen i 225 grader i ca 25 minuter eller tills brödet fått fin färg.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N