Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskpinnar

Ca 600-800 g fiskfilé, torsk eller alaska pollac
2 vispade ägg
1½ dl ströbröd
1 dl mjöl

matolja
smör

Sås:
1 finhackat äpple
1 finhackad saltgurka eller inlagd gurka
1/2 tsk curry
1/2 dl majonnäs

Gör så här:
Skär fisken i lagom bitar. Doppa dem först i lättsaltat mjöl, sedan i vispat ägg och vänd sedan ner fisken i ströbrödet.
Hetta upp hälften smör med oljan i en stekpanna och stek bitarna, inte för hög värme.
Rör under tiden ihop såsen till fisken. fiskpinnarna serveras med såsen och kokt potatis, och citronklyftor.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N