Recept

  Kommentarer av elleave

ris, sallad, ärt/majs Å paprika, gurka, tomat, tonfiskgräddfil, majonäs, chilisås, kryddor el köpt rhode island:?:

elleave

Visa artikel


Rör vaniljglass mjuk, ha i chokladsås, mini marsmallows och rostade hackade haselnötter, rör ihop och in i frysen en stund. Klart!

elleave

Visa artikel


*Kycklingspett, dela en filé på 3 och trä upp på spett, vill man ha det lite festligare kan man linda parma rund, och så grillolja.*köttfärsspett, nötfärs, ägg, vitlök, mynta, spiskummin samt salt & peppar*tigerräkor el liknande kanske? funkar nog oxå på spett*pastasallad, potatissallad, bakad potatis på grillen el liknande.*Grönsallad, grekisk sallad, tomatsallad el nåt.*Några yoghurtsåser och kryddsmör kanske. Tacosås blandat med turkiskyoghurt är supergott!Ett annat tips är grönsakspaket; lök, rädisor, squach, aubergin, vitlök, örter och olja mm

elleave

Visa artikel


Vi har köpt torkad frukt/naturgodis) t ex ananas, jordgubbar, melon, mango och papaya. Sen skar vi det i små tärningar och blandade med bran flakes. Jättegott till naturell yoghurt.

elleave

Visa artikelHi,hi, lycka till!Nu vart jag ju inspirerad, brorsonen fyller 3 på söndag. Kanske ska höra om de vill ha hjälp med tårtorna.....Förstod du min beskrivning? :oops:

elleave

Visa artikel


Det var inte så avancerat:Ta rulltårtor som är ca 15 cm långa. Skär till en hälften så lång och ställ den med snittytan ner på en lång rulltårtsbit så att det blir ett lok. De andra långa bitarna blir vagnar. Rada upp efter varandra. Täck med grädde. Använd t ex kiwiskivor som hjul på vagnar och lok. Dekorera med frukt, bär och godis efter egen fantasi, använd ett rullrån som skorsten på loket.

Här är en variant: