Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cornflakessmåbröd

Cornflakessmåbröd

100 gram smör
2 dl socker
1 dl matolja
4 dl mjöl
1 msk vaniljsocker
2 msk potatismjöl
1 tsk hjorthornssalt
2 dl cornflakes

Rör smör och socker. Blanda ner oljan. I en skild skål, rör ihop mjölet och de andra ingredienserna utom cornflakesen. Mosa cornflakesen fint, i mortel till exempel. Blanda ner också dem. Rör ihop de torra och de våta ingredienserna, det blir en ganska smulig deg. Rulla bollar som du lätt trycker ut på en bakplåtspappersklädd plåt, de spricker lätt men det gör inget. De rinner knappt alls ut så man kan placera dem tätt. Grädda i 175° i 15 min.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N