Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kladdkaka med dajm

4 ägg
6 dl socker
200 gr smör
3 dl vetemjöl
2 msk vaniljsocker
4 msk kakao
1 nypa salt
2 dubbel-dajm

Smält smöret till smeten samt vispa ägg och sockret poröst. Blanda alla övriga ingredienser till smeten. Häll ut i smord långpanna (eller med bakplåtspapper i botten). Grädda i 175° i 20 – 30 min. Hacka dajm och strö över kakan när den fortfarande är varm. Skär rutor då kakan svalnat.
Ät och njut!!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N