Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Marinerad ost

400 g feta- eller getost

MARINAD
3 vitlöksklyftor
2 kvistar färsk timjan
2 kvistar färsk dragon
2 kvistar färsk rosmarin
2 msk rosépeppar
1 lagerblad
1 dl vinäger
3 dl olivolja

Skär osten i tärningar och varva den i en glasburk med skalade och skivade vitlöksklyftor och kryddor.
Häll över vinäger och olja. Sätt på ett tättslutande lock och låt stå i kylskåp minst ett dygn. Vänd buken ett par gånger under marineringen.
Servera i sallader eller som tillbehör.
Marinaden kan användas som salladsdressing.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N